Demokrate Kotor: DPS pokušava da skrene pažnju na sebe, ne bi li se sačuvao od sunovrata

Kotorski DPS poslednjim saopštenjem koje obiluje neistinama pokušava da skrene pažnju na sebe, ne bi li se koliko toliko sačuvao od sunovrata koji ih očekuje na lokalnim izborima. Za valjanje u blatu, što žele da izazovu, moraju naći drugog partnera, mi za to nemamo ni vremena, ni želje, a ni potrebe, saopštili su iz Opštinskog odbora (OO) Demokrata Kotor.

“Umjesto reagovanjima na besramna saopštenja, građanima ćemo se predstaviti rezultatima, kojih nije malo, kao što nije malo gradilišta u našem gradu, pa da ih podsjetimo samo na neke: gradi se i završava veliki gradski park u Škaljarima, gradi se i završava pijaca sa trgom na Svetom Stasiju, gradi se ulica u Dobroti prema školi, gradi se novi sportski teren u Risnu, gradi se put kroz Gornji Grbalj, gradi se vodovod u Donjem Grblju…Nećemo sve nabrajati jer i oni znaju da kada je izvršenje kapitalnog budžeta preko 90 odsto onda se gradi na svakom koraku”, naveli su u saopštenju.

Broj turista je, dodaju, javna stvar i objavljuje se svakog ponedeljka.

“A ovo je odavno rekordna godina, jer smo uspjeli da imamo i spektakularnu Novu godinu i Kotor Winter Fest i Proljeće u Kotoru i otvaranje sezone i Kotorski festival pozorišta za djecu i sve druge manifestacije, opet u svakom dijelu opštine, koje su privukle rekordan broj gostiju. Umjesto odgovora na nevješte dosjetke o Bajaginim stihovima, mi ćemo odgovoriti još bogatijom ponudom našeg grada, još spektakularnijim dočekom Nove godine i još većim brojem gostiju”, kazali su iz OO Demokrata Kotor.

Kako su saopštili, za to vrijeme jedino što može da padne je rejting DPS, “jer se građani sjećaju spektakularnih dočeka sa 500 gostiju, još spektakularnije zime tokom koje su samo duhovi šetali gradom i najspektakularnijim neradom i zapuštanjem grada sa realizacijama kapitalnih budžeta od 30 odsto”.

“Za kraj, u vašu priču o korupciji predsjednika opštine ne vjeruje apsolutno niko u gradu, a sigurni smo ni vi koji ste grupno potpisani kao kotorski DPS. Predsjednik opštine je nebrojeno puta javno rekao, a to važi i za sve naše funkcionere, ukoliko nađete jedan cent, jednu litru goriva, bilo šta, mimo plate, da je sa svoje pozicije prihodovao za sve ove godine, prvo će odgovarati pred nadležnima, onda će se povući iz politike, a onda će se od stida odseliti. Da bi bili ozbiljna opozicija narednih četiri godine moraćete ipak da se potrudite i da kada izmišljate izmislite nešto u šta će barem neko u vašim redovima povjerovati. Do tada se više nećemo baviti vašim saopštenjima”, zaključuju kotorske Demokrate.

Foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA