Demohrišćani formirali odbor u Beranama, Maja Đurišić predsjednica

Demohrišćanski pokret (DHP) formirao je inicijalni opštinski odbor u Beranama, za čiju predsjednicu je jednoglasno izabrana Maja Đurišić.

Iz te stranke su naveli da je odbor formiran od strane podržavalaca i simpatizera koji su „prepoznali vrijednosti koje će ovaj pokret u narednom periodu promovisati i put koji će biti za dobrobit cijelog društva“.

„Inicijalni OO DHP Berane broji 13 članova koji su u svom privatnom i profesionalnom djelovanju ostvareni, a u društvu prepoznati kao dobri i čestiti ljudi“, saopšteno je iz te stranke.

Maja Đurišić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i trenutno je vršilac dužnosti sekretarke Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije Opštine Berane.

„Na sastanku je zaključeno da će OO DHP Berane raditi na uspostavljanu i daljem jačanju lokalne infrastrukture DHP-a i promovisati vrijednosti i načela pokreta kako bi građani prepoznali ono što će biti prioritet rada samog pokreta, a sve u cilju stvaranja boljeg društva“, navodi se u saopštenju.

Članovi inicijalnog Opštinskog odbora DHP-a su:

Maja Đurišić – diplomirani ekonomista, Đole Lutovac – diplomirani inženjer geodezije, Vukota Stanković – diplomirani menadžer, Mladen Premović – privatni preduzetnik, Ranko Šćekić – diplomirani inženjer Agronomije, Svetozar Stanković – diplomirani inženjer poljoprivrede, Radmila Stanković – magistar poljoprivrede, Goran Lalević – specijalista državno-pravnih studija, Ivan Ojdanić – magistar menadžmenta u ekonomiji, Dejan Šćekić – rukovodilac sektora obezbjeđenja, Anđelo Babović – elektrotehničar računara i Ivona Stanković – diplomirani menadžer.

Izvor: Vijesti

Foto: DHP

NIKŠIĆ PROGNOZA