Damjanović: Umjesto da napredujemo, jedan jedini projektni plan je miljama daleko

Danas umjesto da napredujemo, zapravo jedan jedini projektni plan je miljama daleko, kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović komentarišući ocjenu iz Evropske komisije da su projekti koje je Crna Gora kandidovala za investicioni paket ocijenjeni kao preuranjeni ili nepogodni za finansiranje.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">1/2 Pisanje projektnog plana zahtijeva višemjesečni cjelodnevni napor, profesionalnost. Kao ministarka nauke direktno sam pisala aplikacije za pan-evropski projekat vrijedan 250 miliona eura, i radila na edukaciji mladih ljudi. Pohvale su se nizale sa najviših EU adresa</p>&mdash; Sanja Damjanovic (@sdamjano) <a href="https://twitter.com/sdamjano/status/1675923671418806288?ref_src=twsrc%5Etfw">July 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Damjanović je istakla da pisanje projektnog plana zahtijeva višemjesečni cjelodnevni napor i profesionalnost.

„Kao ministarka nauke direktno sam pisala aplikacije za pan-evropski projekat vrijedan 250 miliona eura, i radila na edukaciji mladih ljudi. Pohvale su se nizale sa najviših EU adresa, a vrata Brisela nam bila širom otvorena. Danas umjesto da napredujemo, zapravo jedan jedini projektni plan je miljama daleko“, napisala je Damjanović na Tviteru.

Foto: gov.me

NIKŠIĆ PROGNOZA