Damjanović: Milatović sebi pravi najveću političku korist kada se ne oglašava

Juče nas je predsjednik Crne Gore gospodin Jakov Milatović na pres konferenciji obavijestio kako je skupštini vratio tri zakona o PDV-u, akcizama i socijalnom osiguranju na ponovno odlučivanje, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Damjanović dodaje da je Milatović svoje medijsko oglašavanje iskoristio da se obračuna sa svojim doskorašnjim partijskim drugom kojem je svojevremeno poklanjao torte za rođendan Milojkom Spajićem.

„Pres konferencija predsjednika Milatovića je njegovo legitimno pravo i dobra praksa da kao prvi čovjek po funkciji u državi iznese  svoje stavove na određene teme. Nekoliko sati nakon njegove  pres konferencije crnogorska javnost od Andrije Mandića saznaje da on nije poslao na potpis predsjedniku tri “sporna zakona”“, dodaje Damjanović.

Dodaje da su građani nakon izjave Mandića saznali da ih je predsjednik Milatović obmanu iz samo njemu znanih razloga.

Damjanoviću je nevjerovatno da se Milatović nije mogao suzdržati oglašavanja dok mu zvanično ne stignu zakoni koje ne želi da potpiše.

„Andrija Mandić je iskusno obesmislio oglašavanje predsjednika države i još jednom građanima otvorio oči da je ova funkcija ipak prevelik zalogaj za Milatovića. Ponovo svjedočimo da mržnja i sujeta Jakova Milatovića prema Milojku Spajiću prevazilazi sve moguće političke granice. Pitam se kako se danas osjećaju oni građani koji su na predsjedničkim izborima glasali za Jakova Milatovića, koji pokazuje da nažalost nije ličnost za ovako važnu političku funkciju. Sve više  uviđamo koji je hendikep za našu državu što Milo Đukanović u ovim teškim političkim momentima ne obavlja funkciju predśednika Crne Gore.“, kazao je Damjanović

On zaključuje da se ne može oteti utisku svog stava da je Jakov Milatović sebi pravi najveću političku korist kada se ne oglašava.

Foto: CKM

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA