Dajković primio više desetina građana u prvoj radnoj nedjelji

VD Rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković u prvoj radnoj nedelji primio je na razgovor više desetina građana i građanki Podgorice.

“Dosta su insititucije i kabineti bili zaključani i nedostupni za građane. Kao neko ko se dugo godina vaninstitucionalno borio znam koliko je teško ostvariti svoja prava, ili riješiti neki problem u okviru insititucija. Upravo zbog toga sam odlučio da na razgovor primim sve one koji to žele, čak i one koji znaju da Glavni grad nije nadležan za rešavanje njihovih problema, a koji nerijetko nemaju veze sa infrastrukturnim i komunaknim problemima. Jednostavno nisam htio nikoga da vratim ili odbijem, već sam se trudio da svakog, ako već ne mogu pomoći makar ljudski saslusam i posavjetujem”, naveo je Dajković.

“Polazeći od samog naziva službe za građane kojom rukovodim dajem riječ da ću svoj posao obavljati časno, rukovodeći se zakonom, ovlašćenima, tretirajući sve ljude voljeli me pojedini ili ne jednako. Baš zbog toga sam apsolutno siguran da iz mog kabineta niko nije izašao nezadovoljan”, dodao je Dajković.

Foto: Slobodna Crna Gora

NIKŠIĆ PROGNOZA