Dajković će primati građane Podgorice svakog radnog dana

Služba za građane obavještava građanke i građane Podgorice da će vršilac dužnosti rukovodioca službe Vladislav Dajković primati stranke svakog radnog dana u prostorijama Službe za građane koje se nalaze u zgradi Skupštine Glavnog grada (Njegoševa, 20), saopšteno je iz Glavnog grada.

Dajković je kazao da Služba za građane predstavlja najvažniju kariku, odnosno posrednika između građana i Glavnog grada.

“Smatram da je važno upoznati građanke i građane sa procedurama koje im mogu biti od pomoći pri rješavanju nekog infrastrukturnog, komunalnog i bilo kojeg drugog problema – a da je u nadležnosti Glavnog grada. Moj cilj kao novog rukovodioca Službe za građane (nekadašnjeg Građanskog biroa) jeste da izvršimo i određenu reformu naše službe kako bi što bolje, proaktivnije i agilnije mogli da odgovorimo na upite, zahtjeve i molbe naših sugrađanki i sugrađana. Najzad, svjestan sam da niko od nas nema čarobni štapić koji može riješiti sve probleme, ali sam siguran da možemo ljudski i profesionalno pokušati da pomognemo našim sugrađanima – ukoliko je to u nadležnosti Glavnog grada, a samim tim i naše Službe za građane. Srećan i zadovoljan građanin uvijek znači jedno – srećan i zadovoljan grad”, istakao je Dajković.

Razgovor sa rukovodiocem, ali i sa službenicima Službe za građane moguće je zakazati na nekoliko načina.

“Popunjavanjem obrasca na šalteru Službe za građane u holu zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa broj 20 putem broja telefona +382 20 482 052 putem e-mail adrese: vladislav.dajkovic@podgorica.me”, naveli su iz gradske uprave.

Ipak, kako dodaju, kao najbolji i najbrži vid komunikacije predlažemo korišćenje Građanskog servisa koji automatski prosleđuje prijave, upite, zahtjeve i druge dopise građana nadležnim gradskim službama i preduzećima.

“Građanski servis je dostupan na sajtu Glavnog grada (gradjanski.podgorica.me)”, poručuju.

Foto: Glavni grad

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA