CKP: Tragikomično i nevjerovatno na šta DPS i ostatak opozicije pristaje

Iz Crnogorske konzervativne partije (CKP) saopštili su da, uprkos novom odlaganju, nisu stvoreni uslovi za održavanje popisa.  

“Popis odložen za 3 dana!!!Tragikomično i nevjerovatno na šta DPS i ostatak opozicije pristaje, a znamo da su unaprijed pripremljeni već namješteni rezultati popisa(operativci BIE u Monstatu mjesecima prije popisa ,sramne i lažne izjave čelnika Monstata.Sami sebe demantuju i hvataju u laži. Krivično ih goniti !!!), istaknuto je u saopštenu Upravnog odbora CKP.

Ističu da nije  spreman sofver za praćenje popisa, da fale popisivači a da su već odabrani izabrani po političkoj pripadnosti, te da nisu nijesu angažovani nezaposleni i studenti koji bi trebali imati prednost.

“ Poruka Crnogorske konzervativne partije i njenih sljedbenika: -odložiti popis do stvaranja optimalnih uslova za njegovo održavanje -na proljeće; -uključivanje vanparlamentarnih stranaka,NVO, istaknutih građanskih aktivista i kompetentnih i stručnih ličnosti, političkih analitičara, istoričara, kulturnih radnika,sportista, penzionera, žena ..svih predstavnika građana Crne Gore u pregovore o popisu;-Crnogorcima i Crnogorkama ostavljamo da se po sopstvenoj savjesti odluče šta će uraditi po pitanju odlaganja popisa, učestvovanja u popisu ili bojkotu popisa; Crnogorcima i Crnogorkama neće niko trgovati !!!To nećemo dozvoliti !!!”,navedeno je između ostalog u saopštenju Upravnog odbora partije.

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents