Božović: Na mjestu današnjeg Sajma Izgradićemo Kongresni centar

Lista ,,Demokrate- Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje! Đorđe Zenović” nastavila je sa svakodnevnim predstavljanjem, građankama i građanima Budve, projekata koje su uvrstili u svoj izborni program, a tiču se svih djelova opštine Budva, saopštili su danas.

Kandidat za odbornika Nikola Božović javnosti je prezentovao projekat Kongresnog centra, čiju izgradnju planiraju na mjestu današnjeg Jadranskog sajma.

,, U ambijentu najpoznatijeg dijela Budve, Jadranskog sajma, izgradićemo savremeni i multifunkcionalni Kongresni centar koji će omogućiti najsavremenije uslove za odvijanje kongresnog turizma i produžetak turističke sezone na punih 365 dana, duboko svjesni da turistička sezona ne smije biti ograničena samo na ljetnje mjesece, a sve zbog neadekvatne ponude i nedostatka vizije. “, naglasio je Božović.

Božović je dodao i da Budva zaslužuje da se, pored pukih obećanja, njena turistička ponuda osnaži, ali kroz to i naša privreda, kako bi spojili lijepo i korisno:

,, Izgradnjom Kongresnog centra Budvi dajemo novu razvojnu šansu kreirajući mogućnost da bude domaćin najvećih međunarodnih skupova, kulturnih događaja, konferencija i sajmova.Formiraćemo poseban tim najperspektivnijih ljudi kojima će jedini zadatak biti da svijet dovedu u Budvu, kroz valorizaciju ovog vida turizma. “

Poručio je, navode u saopštenju, da će Kongresni centar slati najlepšu razglednicu iz samog srca Budve, grada sa upotpunjenom turističkom ponudom.

„Zato je sugrađane pozvao da zaokruže broj 2 uz poruku: ,, Ojačaj, Obnovi, Oživi, BUDVA ODLUČUJE!“.

foto:Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA