Borenović čestitao Bečiću reizbor za predsjednika Demokrata

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović čestitao je Aleksi Bečiću reizbor za predsjednika Demokrata.

,,Imao sam tu čast da prisustvujem Vašem prethodnom Kongresu u Podgorici, tada sam se uvjerio sa koliko odlučnosti i posvećenosti vi u Demokratskoj Crnoj Gori pristupate svim izazovima u ovim složenim vremenima, ali i sa kolikom odgovornošću u aktuelnim trenucima od ogromnog značaja za Crnu Goru, cijeli region i našu evropsku perspektivu.”, naglasio je Borenović.

Borenović je u čestitki Bečiću posebno istakao da dvije stranke čiji su predsjednici dijele zajedničke vrijednosti, slobodnog, demokratskog, zaposlenog, razvijenog i pravednog društva, u kojem su institucije snažne, a zakoni jednako vrijede za sve.

,,U meni, Aleksa, imaš iskrenog prijatelja, a u PDP-u Demokrate imaju iskrenog političkog partnera. Hajde da mijenjamo postojeće stanje kao što smo i mnogo puta govorili. Hajde da razbijamo predrasude i stvaramo uslove da ovaj naš prostor bude sjajno mjesto za život”, zaključio je Borenović.

Foto: Demokrate

NIKŠIĆ PROGNOZA