Bogdanović: Unutarstranački izbori prvi te vrste u istoriji crnogorskog političkog sistema

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović kazao je da su neposredni unutarstranački izbori prvi te vrste u istoriji crnogorskog političkog sistema.

“Uz učešće cjelokupnog članstva, neposredni unutarstranački izbori prvi su te vrste u istoriji crnogorskog političkog sistema. Ovim ne samo da postavljamo nove standarde, već i primjenjujemo najveći mogući stepen demokratije u procesu odlučivanja”, napisao je Bogdanović u objavi na mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Uz učešće cjelokupnog članstva, neposredni unutarstranački izbori prvi su te vrste u istoriji crnogorskog političkog sistema.<br><br>Ovim ne samo da postavljamo nove standarde, već i primjenjujemo najveći mogući stepen demokratije u procesu odlučivanja. <a href="https://t.co/teQWpU4wTu">https://t.co/teQWpU4wTu</a></p>&mdash; Aleksandar Bogdanović (@sasa_bogdanovic) <a href="https://twitter.com/sasa_bogdanovic/status/1733543118371172663?ref_src=twsrc%5Etfw">December 9, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA