Bogdanović: Kroz pokrenutu platformu, građani učestvuju u izradi Izbornog programa i postaju kreatori javnih politika DPS-a

Djelovanje Demokratske partije socijalista, naročito u datom političkom trenutku,  zahtijeva što šire konsultacije sa građanima, kazao je Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS-a Crne Gore.

“U proteklih mjesec dana, u direktnim susretima, razgovarali smo sa brojnim ljudima – onima koji nas podržavaju ali i onima koji nas, često sa pravom, kritikuju. Sve te razmjene mišljenja sa građanima, pomažu nam u prepoznavanju problema koji najviše opterećuju naše društvo, i koncipiranju političkog programa sa kojim izlazimo na ove izbore”, naveo je Bogdanović u izjavi za medije.

Zato su, kaže, sada putem digitalnih kanala komunikacije, pokrenuli i platformu preko koje će građani moći da im predoče svoje stavove i ideje.

“Cilj je da, zajedno sa stručnjacima za pojedine oblasti, građani budu aktivni učesnici u finalnoj izradi Izbornog programa Progres – na kojem će biti bazirana naša kampanja uoči predstojećih izbora. Zato vas ovim putem sve pozivam da ispunite ovu formu, jer upravo tako ćete i vi biti kreatori javnih politika DPS – koje se tiče svih građana Crne Gore”, poručuje Bogdanović.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA