„Biće da se Zeta odrekla vas, frustracije ublažavate tako što pravite štetu Zeti i Zećanima“

Gospodine Klikovac ja stvarno ne znam ko se koga odrekao vi Zete ili Zeta vas, biće ipak da je Zeta vas pa zbog toga vaše frustracije ublažavate tako što ćete praviti štetu Zeti i Zećanima, poručio je predsjednik kluba odbornika DNP-a u opštini Zeta, Vesko Rašović reagujući na izjavu Andrije Klikovca, predsjednika kluba odbornika DPSa u glavnom gradu.

“Svima je jasno da vi morate raditi mnogo više protiv Zete nego vaše kolege da biste dokazali lojalnost Podgorici. To su ranije činili odbornici DPS-a iz Zete u Podgorici koji su glasali da kolektor bude u Botunu, a da Zeta nema priključak na kolektor niti jednog metra kanalizacione mreze”, kazao je Rašović.

Što se tiče vaše brige za Skadarsko jezero ono se posebno ogleda u tome što je za vrijeme vaše vladavine u jezeru odloženo na hiljade cistijerni kaustične sode, a ona je trebala biti odložena u bazenu crvenog mulja a tamo je nema, pa nam saopštite gdje je?!

Da se vi i vaša partija pitate Zeta ne bi imala nikakvog dodira sa Skadarskim jezerom a sigurno je da se ne pitate i da necete. Vjerovatno je trud koji ste uložili u pravljenju štete zeti imalo za cilj da se nametnete gradonačelnici Injac da uđete u komisiju za razgranicenje što me ne bi čudilo s obzirom da već ima u odboru članove iz DPS-a.

Pozivam vas da dođete na bilo koji zbor građana Zete i iznesete svoje stavove građanima“, saopštio je Rašović.

Foto: golubovci.me

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA