Bečić: Siguran sam da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka

Danas je važan dan za Crnu Goru, pokazujemo zrelost, poštovanje i želju da ujedinjeni stvorimo osnovu za reforme i bolji život koji svi čekamo, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić nakon što je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović predložio lidera PES-a Milojka Spajića za mandatara za sastav 44. Vlade.

„Niko ne može sam. Zato je danas važno da još jednom jasno iskažemo podršku mandataru Spajiću, te da svi u okviru svojih znanja čim prije počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država“, rekao je Bečić.

On je siguran da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka i da u jesen ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju.

Bečić ističe i da je siguran da rezultati neće izostati, jer politička volja je ključna i danas je jasno da je imamo.

„Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i trudimo se da stojimo iza svoje date riječi, tako da danas možemo samo da potvrdimo svoj stav da stojimo iza toga da podržavamo odluku Predsjednika da je mandat za sastavljanje Vlade pošteno dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobjednice izbora“, zaključio je Bečić.

Foto: Demokrate


NIKŠIĆ PROGNOZA