Bečić: Duh antifašizma i zajedništva da bude vodilja našim koracima ka boljoj budućnosti

Lider Demokrata, Aleksa Bečić čestitao je predsjedniku Opštine, Slobodanu Deliću, predsjedniku Skupštine opštine, Petru Mitriću, kao i svim građankama i građanima Plužina, čestitam 4. avgust, Dan opštine Plužine.

“Građani Plužina vođeni vrijednostima antifašizma u borbi za slobodu i dostojanstvo, u periodu Drugog svjetskog rata, suprostavili su se okupatorima, hrabro stali u odbranu svoje zemlje i podnijeli velike žrtve kako bi Plužine i ostatak Crne Gore danas bio slobodan. Ta hrabrost nas inspiriše i danas i obavezuje da zajedno razvijamo modernije i prosperitetnije Plužine. Neka duh antifašizma i zajedništva uvijek bude vodilja našim koracima ka boljoj budućnosti”, istakao je Bečić.

Prvi korak je, smatra lider Demokrata, unaprjeđenje putne i poljoprivredne infrastrukture.

“Time ćemo omogućiti održivi razvoj, građanima Plužina da rade na svojim imanjima i dostojanstveno žive od svog rada, a valorizacijom turističkih potencijala i povećanjem smještajnih kapaciteta ćemo otvoriti nova radna mjesta i time dovesti do smanjenja migracija u južnije djelove Crne Gore, ali i inostranstvo. U to ime, još jednom, svim građankama i građanima Plužina čestitam Dan opštine”, poručio je Bečić.

Foto: Skupština CG

NIKŠIĆ PROGNOZA