Arsović: Političkim revanšizmom nova gradska vlast degradira administraciju i unižava funkcionalnost Glavnog grada

U Skupštini Glavnog grada danas je izvršena nova sječa kadrova koji nijesu “politički podobni” i koji po svom političkom opredjeljenju ne odgovaraju novoj vlasti u Podgorici, saopštio je Vladan Arsović, odbornik liste „Svi za naš grad“ u Skupštini Glavnog grada.

„Naime, u dijelu sjednice koji se odnosio na predloge Odbora za izbor i imenovanja članova odbora direktora podgoričkih preduzeća, a smjenom postojećih, izvršen je svojevrsan atak na administraciju gradske uprave ali i kompetan pravni sistem naše države. Upravom ovim ostrašnjenim političkim revanšizmom u izvedbi koalicije PES – DF – Demokrate – URA, na funkcije su, između ostalih, dovedeni ljudi bez iskustva u konkretnoj oblasti njihovog budućeg angažmana, ali i bez valjane biografije i kompetencije, a neki od njih važe i za bezbjednosno interesantna lica“, navodi Arsović u saopštenju.

Poručuje da oni kao takvi nijesu, niti mogu biti relevantni da obavljanju odgovorne funkcije koje su od vitalnog značaja za interese naših sugrađana.

„Shodno svemu danas viđenom, možemo konstatovati da po urozu na način rada dvije vlade nakon 30.avgusta 2020. godine, gradska uprava nastavlja svoje djelovanje na tom fonu kojim je već vidjen na državnom nivou – degradira gradsku administraciju i unižava funkcionalnost Glavnog grada“, zaključuje Arsović.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA