Anđušić: Parlamentarna većina i gradska uprava raspali se prirodno

Poslanik DPS-a Mihailo Anđušić na mreži X komentarisao je aktuelnu situaciju u Skupštini Glavnog grada, ali i na državnom nivou. Anđušić je reagovao nakon izjave predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović.

„Koliko shvatam, parlamentarna većina je uzdrmana isključivo zbog DPS-a. Drugi problemi ne postoje. Da pokušam još jednom plastično pojasniti: gradska uprava i parlamentarna većina su se raspali prirodno, sami od sebe. Usljed nerada, nestručnosti i partitokratije“,naveo je Anđušić.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Briljantan politički osvrt…<br>Koliko shvatam, parl. većina je uzdrmana isključivo zbog DPS-a. Drugi problemi ne postoje. <br><br>Da pokušam još jednom plastično pojasniti: gradska uprava i parl. većina su se raspali prirodno, sami od sebe. Usljed nerada, nestručnosti i partitokratije. <a href="https://t.co/TO7yQ6ljWt">pic.twitter.com/TO7yQ6ljWt</a></p>&mdash; Mihailo Anđušić (@miki_andjusic) <a href="https://twitter.com/miki_andjusic/status/1772189724867752347?ref_src=twsrc%5Etfw">March 25, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

foto:DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA