Ambasador Srbije u posjeti Opštini Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević upriličio je prijem za ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Nebojšu Rodića i konzula Nemanju Sekickog.

Kovačević je, kako je saopšteno iz Opštine Nikšić, istakao da mu je veoma važno što Opština Nikšić ima izuzetnu saradnju sa Republikom Srbijom.

„Saradnja sa Republikom Srbijom na svim poljima u protekle tri godine našeg mandata je izuzetna, a posebno je uspješna iz oblasti kulture. Tim dobrim putem saradnje nastavićemo i ubuduće“, kazao je Kovačević.

Ambasador Rodić je izrazio veliko zadovoljstvo što je održao sastanak sa Kovačevićem i poručio da Opština Nikšić može računati na podršku i u narednom periodu.

Sastanku su, pored predsjednika Kovačevića, prisustvovali šef kabineta predsjednika Marko Perućica i savjetnik predsjednika za turizam, kulturu i vjerska pitanja Miljan Mijušković.

Sagovornici su nakon sastanka obišli Maticu srpsku – Društvo članova u Crnoj Gori, Saborni hram Svetog Vasilija Ostroškog, prostor oko Dvorca kralja Nikole i JU „Nikšićko pozorište“.

Foto: Opština Nikšić

NIKŠIĆ PROGNOZA