Abazović o istraživanju CEDEM-a: Naručeno, ima svoju svrhu

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na današnjoj sjednici Vlade osvrnuo se na istraživanje CEDEM-a koje je danas predstavljeno u Podgorici. Između ostalog, istraživanje CEDEM-a, pokazalo je da je učinkom Vlade Abazovića nezadovoljno 42,3 odsto građana, a zadovoljno 36 odsto.

Abazović je poručio da “ni naručena istraživanja javnog mnjenja ne mogu da ospore” da Crna Gora ide pravim putem.

“Nisam pobornik da vjerujm u istraživanja javnog mnjenja, pogotovo ne ova koja su prikazana danas i mislim da imaju svoju svrhu. Ali, samo da jedna stvar bude jasna – prvo većina građana Crne Gore misli da zemlja ide pravim putem. Čak ni naručena istraživanja javnog mnjenja ne mogu više to da ospore. Drugo, povjerenja u Vladu, imamo konstataciju za koju mislim da je netačna jer sam gledao nešto drugo. Ovo što je objavljeno govori da maltene polovina stanovništva podržava napore Vlade Crne Gore”, ocijenio je Abazović.

Svima je, kaže, jako zahvalan.

“Mislim da je ovo rezultat koji je ostvaren zajednički, naporom svih i da su svi uložili sebe, nevjerovatnih 365 dana ubrzanog rada i da to građani, makar onaj racionalni dio, i primjećuju i cijene”, istakao je Abazović.

Izvor: CdM

Foto: gov.me

NIKŠIĆ PROGNOZA