Abazović: Cilj potpuna valorizacija rožajskog prirodnog blaga i njegovog položaja

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je 30. septembar Dan opštine Rožaje, predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Rožaja.

„Dozvolite da vam u ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime najiskrenije čestitam Dan opštine, sa željom da nastavite da se razvijate u pravcu apsolutne funkcionalnosti i održivosti, kao grad koji predstavlja jak oslonac kako razvoju sjevera, tako i cijele države. Potpuna valorizacija rožajskog prirodnog blaga i njegovog položaja, uz očuvanje vrijednog nasljeđa i tradicije ovog kraja, naši su zajednički ciljevi koji su u bliskoj budućnosti i ostvarivi“, istakao je on.

Prema riječima Abazovića, izrazito uspješna ljetnja turistička sezona na izmaku, daje za pravo da sa još većim optimizmom i odlučnošću, dovrše započete strateške investicije i krenu u realizaciju novih, koje će „nesumnjivo uvećati raznovrsnost ponude ovog kraja i poboljšati infrastrukturnu povezanost.“

„Uvjeren da ćemo uz dodatno zajedničko angažovanje i doprinos naše vrijedne dijaspore, uspjeti da pokrenemo nove privredne sadržaje i značajno poboljšamo životni standard građana, još jednom vam čestitam značajan praznik“, zaključio je Abazović. 

Foto: Vlada Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA