Vučević podržao Kneževića: Radi sve u interesu Srba

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević podržao je koaliciju „Za budućnost Crne Gore“, koju predvode Andrija Mandić i Milan Knežević, na predstojećim parlamentarnim izborima.

Kako se navodi u saopštenju SNS, „Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gde oni živeli“.

„Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa celim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosjećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje“, naveo je Vučević.

Dodao je da vjeruje da će ta koalicija osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da, kroz izvršnu vlast, „konačno pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja“.

„Duboko sam ubijeđen da će to Crnoj Gori donijeti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život“, poručio je Vučević.

Podsjetimo, Knežević je govorio na mitingu SNS u Beogradu 26. maja.

Izvor: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA