Milatović sjutra sa predstavnicima partija koji učestvuju na izborima

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se u sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima.

Kako su saopštili iz Milatovićevog kabineta, sastanak počinje u 10 časova, nakon čega će Predsjednik dati izjavu za medije i odgovarati na novinarska pitanja.

Vanredni parlamentarni izbori održaće se 11. juna. Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je 15 lista za parlamentarne izbore.

Državna izborna komisija je potvrdila izborne liste: “Pravda za sve” Vladimir Leposavić, Pokret “Preokret”, Pokret za promjene, savez “Mi možemo za građansku Crnu Goru”, Hrvatska građanska inicijativa (HGI), SDP Crne Gore, DPS-SD-LPCG-DUA “Zajedno”, Albanski forum, Bošnjačka stranka, Pokret Evropa sad, savez “Za budućnost Crne Gore” NSD-DNP-RP, savez Demokratske Crne Gore i GP URA, savez SNP-Demos, Albanska alijansa, savez Prava Crna Gora–DHS–DSS-SCG–Pokret za Pljevlja. Napominjemo, imena poslaničkih kandidata su preuzeta većinom iz dokumenata kako su izvorno predata Državnoj izbornoj komisiji.

Izvor: RTCG

Foto: Anadolija

NIKŠIĆ PROGNOZA