Knežević: Zaštitićemo svakog poljoprivrednog proizvođača

Predsjednik Demokratske narodne partije i nosilac liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” na predstojećim parlamentarnim izborima Milan Knežević kazao je da kao budući premijer planira da omogući podsticaj poljoprivrednim proizvođačima a kako je kazao, posebno ima za cilj da zaštiti svakog poljoprivrednog proizvođača.

Knežević je to kazao tokom posjete mjestu Botun gdje je sa predsjednikom Opštine Zeta Mihailom Asanovićem posjetio poljoprivrednika Boška Kažića.

Knežević je, kako se navodi u saopštenju, tom prilikom kazao da nakon izbora, koji su zakazani za 11. jun, on kao budući premijer, zajedno sa funkcionerima koalicije „Za Budućnost Crne Gore“ planira da omogući podsticaj poljoprivrednim proizvođačima.

„Planiramo i jedan set subvencionih mjera. A posebno nam je cilj da zaštitimo svakog poljoprivrednog proizvođača koji želi da radi“, zaključio je Knežević.

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović kazao je „Za sadnju kukuruza Opština Zeta sufinansira sa 15 evra za branje kukuruza i pšenice, odnosno od 80 do 110 evra po hektaru“.

Domaćin Boško Kažić, kako se navodi u saopštenju, zahvalio se kandidatu za premijera ispred koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Milanu Kneževiću i predsjedniku Opštine Zeta Mihailu Asanoviću na posjeti naglašavajući da to treba da bude praksa, jer podrška i priznanje za rad i trud svim poljoprivrednicima i te kako znači.

Foto: Printscreen

NIKŠIĆ PROGNOZA