Canović: Godine za nama pokazale nesposobnost naših političkih protivnika

Prethodnih nekoliko godina pokazale su nesposobnost i sve nedostatke ove vlasti i, nakon tri godine, Crna Gora nema više vremena za izgubljene prilike i loše odluke, saopštio je Nihad Canović, funkcioner Socijaldemokrata predsjednik Opštine Plav i kandidat liste „Zajedno“. 

Canović je naglasio da će se lista „Zajedno“ baviti konkretnim i korisnim stvarima, a populizam i nerelana obećanja ostaviti drugima.

„Naš multinacionalni sklad treba da bude nešto što će privlačiti ljude sa svih krajeva svijeta, jer na razlike gledamo kao bogatstvo, umjesto što sada odavde putuju vijesti o sukobima na vjerskoj i nacionalnoj osnovi“, rekao je on. 

Canović kaže da će lista „Zajedno“ raditi na razvoju sportskog i kulturnog turizma, te ujdnačenom razvoju Crne Gore.

„Jednako posvećeno ćemo se baviti razvojem svakog kraja Crne Gore i svim segmentima života i društvenog razvoja – ekonomijom, evropskim integracijama, podrškom mladima, brigom o socijalno najugroženijima, uslovima za razvoj kulture i sporta, unapređenjem položaja penzionera, pobiljšanjem kvaliteta javnog zdravstva, ulaganjem u sistem obrazovanja i nauke, razvojem informacionih tehnologija i zaštitom životne sredine“, zaključio je Canović.

Izvor: Dnevno

Foto: SD

NIKŠIĆ PROGNOZA