Za koncert „Galije“ u Nikšiću karte od danas u prodaji

Kultni rok bend „Galija“ gostovaće u Nikšiću 26. apila u Sportskom centru. Organizatori  koncerta su Turistička organizacija (TO), Nikšićko pozorište, „Zahumlje“, Sportski centar, uz podršku Opštine Nikšić i NVO Fors Montenegro. Medijski sponzor je Radio televizija Nikšić (RTNK).

Ulaznice su od danas u prodaji, po 10 eura do 22. aprila, a nakon toga cijena će biti 12, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji.

Još jedan pokazatelj plodotvorne saradnje TO Nikšić i Javnih ustanova Zahumlje i Nikšićko pozorište  jeste i organizacija koncerta benda Galija. Kako je kazao na pres konferenciji direktor TO  Mitar Barać, raduje ih još jedan zajednički projekat, muzički hepening u Sportskom centru poslije dugo vremena, uz  očekivanja da će to biti praksa.

,,Cijena je 10 eura do 22. aprila, a nakon toga 12. Prodaja je radnim danima i subotom od 12 do 20 sati, na biletarnicama Sportskog centra i Nikšićkog pozorišta. Karte se mogu kupiti i online na sajtu eticketing. Kao predgrupa nastupiće Dječiji hor Zahumlja“, kazao je Barać. 

„Organizacijom ovog koncerta pokazujemo duh zajedništva koji je neophodan za dobre rezulatate“, poručio je Radinko Krulanović direktor Nikšićkog pozorišta  dodajući da je slogan ovog muzičkog događaja „Priča o slobodi“.

,,To je priča koja nije ispričana i koja se nikad ne može ispričati. Priča koja ima svoje utemeljenje, dubinu i vrijednost kojoj svi težimo“, kazao je Krulanović.

Miodrag Čizmović, direktor JU Zahumlje je podsjetio na bogatu tradiciju jednoh od trajnijih muzičkih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, koji će 2026. obilježiti 50 godina postojanja. Satav uz koji su odrastale brojne generacije

,,Njihovi albumi sugerišu da je i sam život  vječiti put traženja slobode, smisla i ljubavi. To je put ka spoznaji i samospoznaji. I ova zajednička akcije sugeriše da je život bez zajednice greška. Da zajedničkim snagama pokušavama da otvorimo nove horizonte“, poručio je Čizmović.

Bojana Kostić

foto/video:RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA