Nikšićki „Punkreas“ 20 godina rada obilježava uz koncert i novi EP

Bend „Punkreas“ iz Nikšića slavi 20 godina rada, a tim povodom muzičari su pripremili lijepo iznenađenje za ljubitelje njihove muzike.

Bend je, naime, odlučio da izda novi EP sa četiri pjesme, koje su snimane u “Disorder” studiju u Nikšiću.

“Po već ustaljenom DIY principu, EP će biti dostupan na svim streaming servisima, a planirano je i fizičko izdanje. EP sadrži pjesme ‘Bam-bam’, ‘Sloboda’, ‘Ćuti’ i ‘Stand your ground’, što je i naziv ovog izdanja. Kao proslava jubileja benda, glavni koncert biće održan u Nikšiću 14. maja, u prostoru ‘Beer and bike house pub’, dok bi dan ranije bend trebalo da svira u Podgorici u okviru rock manifestacije Rockstrikcija u prostoru Kolektor, a za ljeto je još potvrđen i nastup na Explosive bini Exit festivala, gdje se bend vraća drugi put. Drugi dio jesene turneje planira se širom bivše Jugoslavije”, poruka je iz tabora benda.

Bend „Punkreas“ čine Goran Dabović – vokal, Mihailo Bulajić – gitara, Bojan Kandić – gitara, Veljko Vučurović- bas gitara, Đorđije Njunjić – bubnjevi.

“Tokom karijere bend je svirao svuda na prostoru bivše Jugoslavije, na mnogim festivalima uključujući Punk rock holiday, Exit fest, Ex yu rocks, Beer fest, Lake fest, Bedem fest, Omladinski fest Subotica, Beer fest Montenegro, Rockaway lake fest, kao i mnoge druge, a iza sebe ima i par inostranih izleta: Grčka, Austrija, Rumunija, Bugarska, Mađarska…”, podsjetili su muzičari „Punkreasa“.

izvor:CDM

foto:fb

NIKŠIĆ PROGNOZA