Izbor za Miss svijeta: Anđeli Vukadinović titula Miss Multimedije Evrope

Upravo je završen 71. izbor za Miss Svijeta u Indiji. Zvanično najljepsa žena svijeta je Krystyna Pyszkova iz Češke, dok je laskavu titulu prve pratilje osvojila Yasmina Zaytoun iz Libana.

Anđela Vukadinović, predstavnica Crne Gore na ovogodišnjem Miss World takmičenju, osvojila je srca svijetske javnosti i ušla u istoriju svoje zemlje kao prva Crnogorka koja je osvojila titulu Miss Multimedije. Miss Multimedia je titula koja se dodjeljuje takmičarki koja najbolje koristi digitalne platforme poput društvenih medija i interneta kako bi promovisala sebe, svoju zemlju i ciljeve takmičenja. Anđela je pokazala izuzetnu sposobnost u korištenju modernih tehnologija kako bi dostigla do šireg kruga ljudi i promovisala pozitivne vrijednosti.

Njena predanost, ljubav prema svojoj zemlji i angažman u promociji humanitarnih ciljeva nisu samo osvojili žiri već su i potvrdili njenu neprikosnovenu titulu Miss Crne Gore.

Ovaj trijumf Anđele Vukadinović nije samo lična pobjeda, već i pokazatelj talenta i ljepote koje Crna Gora ima da ponudi svijetu.

Ovim povodom Anđela će organizovati spektakularnu žurku za pripadnike sedme sile u Crnoj Gori, gdje će zajedničkim snagama proslaviti ovaj istorijski uspijeh za Crnu Goru.

foto:privatna arhiva-Dan/screenshot

NIKŠIĆ PROGNOZA