Večeras u Tehnopolisu: Teatar iskrenosti sa Stefanom Simićem

Gost Art kluba „Prvo pismo“ u Nikšiću večeras će biti Stefan Simić.

Veče naslovljeno „Teatar iskrenosti sa Stefanom Simićem“, biće održano večeras sa početkom u 19 u prostorijasma nikšićkog Tehnopolisa.

Simić je izvoditi neke od svojih najboljih tekstova, uz odabranu muziku. Veče je spoj teatra, kabarea, ispovijesti…Prije i poslije nastupa moguće je kupiti Stefanove knjige, po promotivnim cijenama.

Moderaktorka večeri je pjesnikinja Sava Radulović.

Stefan Simić je rođen 1989. godine u Paraćinu. Studirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju prvu knjigu “Pustite nas” objavio je 2012. godine, drugu “Odjeci ljudskog” 2013, treću “Generacijama koje rastu bez poezije”, 2016, “Rekoh… i olakšah dušu” 2019. godine, “Povratak čoveku” 2020. godine i „Prkos besmislu“, 2022.

Objavljuje već godinama svoju poeziju i prozu na internetu… Vremenom je njegov internet angažman prerastao u nešto mnogo šire…

Specifičnim stilom pisanja i otvorenim načinom izražavanja na nastupima privukao je pažnju u Srbiji i zemljama ex-yu. Stefan piše, nastupa, snima emisije, bori se i vjeruje u jedan novi svijet, svijet sa ljudskim likom…

Trenutno radi na romanima i putuje sa svojim “Teatrom iskrenosti”, životnim teatrom, gde prenosi sve ono na čemu je radio godinama, u duhu čovjeka, u duhu, ljudskosti.

Osnivač je „Slobodnog teatra“ i vodi radionice oslobađanja na sceni, govorništva i pisanja. Ima status slobodnog umjetnika.

foto:fb

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA