U Nikšićkom pozorištu sjutra projekcije dva filma

Animirani film „Maša i medvjed – još zabavnije“ i „Dobar šef“ biće prikazani sjutra (26.februar) u Nikšićkom pozorištu.

Projekcija filma „Maša i medvjed – još zabavnije“ biće u dva termina, 10h i 12h, a „Dobar šef“  sa početkom u 20 h

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 3 eura.

Priča za animirani film „Maša i medvjed – još zabavnije“, u trajanju od 76 minuta, počinje kada popularna Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, slijedi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove.

„Maša i medvjed – još zabavnije” je je božićna bajka koja donosi neočekivane obrte i uzbudljive trenutke. Energičnu djevojčicu Mašu poznaju skoro sva djeca, a uz njene luckaste ideje zabavljaju se i čitave porodice.

U filmu Fernanda Leona de Aronoa „Dobar šef”, Havijer Bardem igra vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa” koji se besramno miješa u privatne živote svojih zaposlenih i prelazi svaku granicu jer žudi za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast.

Ova mračno-smiješna društvena satira na radnom mjestu predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade „Oskar” Havijera Bardema.

Film je imao je rekordnih 20 nominacija za godišnju nagradu Španske akademije filmske umjetnosti i nauka „Goja”, a osvojio je ukupno šest. „Dobar šef” je proglašen za najbolji film, a Havijer Barden za najboljeg glumca. Film je osvojio i nagrade za režiju, scenario, muziku i montažu.

Pored Havijera Bardena, u filmu igraju: Manolo Solo, Almudena Amor, Oskar de la Fluente, Sonja Almarća, Fernando Albisu, Tarik Rmili, Rafa Kastehon, Selso Bugalo.

foto:RTNK/Nikšićko pozorište

NIKŠIĆ PROGNOZA