Sjutra humanitarni koncert Dragana Koprivice u Budvi

U okviru niza svojih humanitarnih koncerata po Crnoj Gori Dragan Koprivica će sjutra održati svoj koncert pod nazivom “Veče za dušu i ljubav” u amfiteatru “Akademije znanja” u Budvi sa početkom u 19 časova, a specijalni gost večeri biće Milan Knežević, pjesnik i predsjednik DNP.

Koncert organizuje NVU “Serdar” iz Budve, uz pokroviteljstvo “Akademije znanja” i podršku JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju “Biseri” – Budva.

Dobrovoljni prilozi biće sakupljeni i uplaćeni na žiro-račun “Bisera”: CKB, 510-201210-41, na koji su već pristigle određene uplate.Prisutnim gledaocima prvo će se obratiti Miljana Radoman, direktorica “Bisera”, i Radko Garčević, osnivač NVU “Serdar”, a zatim će Milan Knežević govoriti svoje izabrane stihove.

U nastavku programa Koprivica će čitati svoje humorističke aforizme na ljubavne i druge teme, i svirati na harmonici, a u drugom dijelu pjevaće popularne domaće i strane refrene na srpskom, engleskom, italijanskom, ruskom i poljskom jeziku.

Humanitarne koncerte u septembru i oktobru Koprivica je već održao u Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota” u Kotoru, u Dječjem domu “Mladost” Bijela, JU “Komanski most”, “Kakaricka gora”, Centar “Ljubović” i u Zatvoru – Bijelo Polje, a slijede UIKS, Dom starih “Duga” Martinići, itd.

Foto: Dragan Koprivica

NIKŠIĆ PROGNOZA