Nikšićko pozorište: Premijera filma „Planeta 7693“

Dugometražni igrani film „Planeta 7693“, režisera Gojka Berkuljana, na bioskopskom platnu Nikšićkog pozorišta, biće premijerno prikazan 17. oktobra u terminima od 11 i 14 sati.

„Planeta 7693“ je film o maštovitom devetogodišnjem dječaku koji pokušava da popravi narušene porodične odnose uz posebnu pomoć svoje neobične drugarice 7693.

Film prati Lukinu borbu sa izazovima unutar porodice nakon bolnog gubitka, dok traži utočište u svijetu mašte. Smješten u šarmantnom predgrađu, film prodire kroz emotivne slojeve odrastanja prateći Lukine avanture u napuštenom hotelskom kompleksu, gdje otkriva svoje ‘super moći’ i sklapa posebno prijateljstvo s misterioznom djevojčicom.

Glavne uloge tumače Ilija Pejaković, Andrija Kuzmanović, Kristina Obradović, Hana Ivanišević i Mara Rakčević.

Film je nastao u produkciji “Giggling Goat”, u saradnji sa “Cinnerentom” iz Srbije i “Skopje Film Studiom” iz Sjeverne Makedonije, uz podršku filmskih centara Crne Gore, Srbije, Sjeverne Makedonije, kao i SEE Cinema Network.

Uz nježan spoj fantazije i iskrene emocije, „Planeta 7693″ pružiće publici dirljivu priču o snazi mašte i ljubavi koja će izliječiti i najdublje porodične rane.

Cijena ulaznice je dva eura.

Foto: RTNK/Nikšićko pozorište

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA