Javni poziv za učešće mladih iz opštine Nikšić na onlajn muzičkoj audiciji

NVO Umjetničko muzičko udruženje “Scena” objavilo je Javni poziv za učešće mladih iz opštine Nikšić na onlajn muzičkoj audiciji.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi ljubitelji muzike, instrumentalisti i vokalni solisti (učenici osnovnih, srednjih škola i studenti) iz opštine nikšić.

„Učesnici konkursa mogu telefonom snimiti i poslati jedan video snimak u akapela izvedbi (pjevanje bez muzičke pratnje), ili pjevanje uz pratnju instrumenta kao i muzičke matrice. pjesme sa kojima se prijavljujete treba da budu u duhu izvorne narodne muzike, starogradske, etno i etno-pop muzike. Svoje snimke šaljete na vajber broj 069622727 najkasnije do 08.08.2024. godine“, navode iz ove NVO.

Uz poslati video snimak neophodno je dostaviti informacije:

1. ime i prezime

2. datum rođenja

3. naziv pjesme

„Primljeni snimci će biti ocijenjeni od strane stručnog žirija Umjetničkog muzičkog udruženja “Scena” i biće odabrana 2 najbolja učesnika/ce za koje je obezbijeđena nagrada besplatnog snimanja profesionalnog muzičkog audio i video cover snimka u muzičkom studiju U.M.U. „Scena“ – Nikšić, kao i 10 karaoke mikrofona.

– 2 profesionalna muzička audio i video kaver snimka

– 10 karaoke mikrofona

sve informacije možete dobiti na broj telefona 069 622 727 i na Facebook i Instagram stranici scena – umjetnicko muzicko udruzenje„, kazali su iz udruženja „Scena“.

Projekat pod nazivom “Očuvanje muzičke kulturne baštine – „etno pjesma mladih nikšića“ realizuje NVO Umjetničko muzičko udruženje „Scena“ uz finansijsku podršku Opštine Nikšić .

Foto: NVO Umjetničko muzičko udruženje “Scena“

NIKŠIĆ PROGNOZA