ZNATE LI KOJI JE NAJPOPULARNIJI EDUKATIVNI KVIZ NA MOBILNIM TELEFONIMA U POSLEDNJIH DESET DANA?

“Dobra energija” je kviz znanja koji je u formi mobilne igre objavila Elektroprivreda Crne Gore 3. aprila i koji je od tada na vrhu ili pri vrhu besplatnih top igrica u Crnoj Gori.

Izvučeni su i prvi dobitnici sedmičnih nagrada, njih pet, a naredno izvlačenje je u srijedu, 10. aprila. Prve nagrade otišle su u Danilovgrad, Pljevlja, Nikšić i Podgoricu.

Za ovu igru obezbijedjen je ukupni nagradni fond od 3.000 EUR. Izvlačenje se organizuje jednom sedmično u periodu od aprila do jula 2024. godine, u okviru čega će  dobitnicima biti dodijeljene 60 sedmičnih (EPCG promotivni paket u vrijednosti 20 eura) i 3 mjesečne nagrade (EPCG promotivni paket u vrijednosti od 100 eura), kao i jedna glavna nagrada (vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 eura).

U ovom zanimljivom kvizu/igri, igrači mogu testirati svoje znanje iz domena energetske pismenosti kao i o raznolikim aspektima rada EPCG,  kao što su opšta energetska edukacija, servisi, energetska efikasnost, proizvodni objekti i slično.Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje. Učešće u ovom edukativnom kvizu je sasvim besplatno.

Pitanja kojima se testira znanje su ustvari mini igre koje nose različit broj bodova, od 1-5, a u svakoj partiji moguće je osvojiti maksimalno 48 bodova. Mini igre mogu biti tipa četri odgovora, da/ne, baloni i slova koja nedostaju. Nakon što se odgovori na svih 15 pitanja u jednoj partiji, određuje se broj zvjezdica (munja), a osvajanjem tri zvjezdice-munje (minimum 40 bodova) igrači se kvalifikuju za darivanje.

Darivanje je organizovano od strane agencije Alicorn, u saradnji sa kojom je osmišljen i realizovan ovaj edukativni kviz. Učesnicima darivanja dodjeljuju se identifikacioni brojevi od kojih se, upotrebom Random.org servisa, biraju dobitnici slučajnim odabirom.

Edukativni kviz namijenjen je za starosnu dob preko 13 godina. Igrica se može besplatno preuzeti sa sljedećih linkova:

iOS verzija: https://apps.apple.com/us/app/dobra-energija/id6478161802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.alicorn.epcg

Za sva pitanja ili dodatne informacije: besplatni poziv ka call centru 19100, www.epcg.com, profili EPCG na društvenim medijima. 

PR TEKST

foto: EPCG

NIKŠIĆ PROGNOZA