Završena nagradna igra EPCG, izvučeni dobitnici

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) organizovala je javno izvlačenje dobitnika nagradne igre  “Nagradu osvoji jer nula se broji“ koja je trajala od  1. do 31. januara 2024. godine. U bogatom nagradnom fondu bile su 223 nagrade.

„Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, a izvlačenje je nadgledala komisija u sastavu: Vladimir Đapić, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Milica Abramović, član, iz Sektora za  korporativnu komunikaciju i Eleonora Albijanić, član, iz Sekotra za  korporativnu komunikaciju.Spisak dobitnika biće objavljen u svim štampanim medijima i na web portalu www.epcg.com. Za sve informacije na raspolaganju je call centar 19100″, saopštili su iz EPCG.

Kako navode u bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 242.153 potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 eura na  računima za utrošenu električnu energiju našlo se 57.282    potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA koji su na dan 31.1.2024.godine imali stanje duga 0 eura, a koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun.

U bazi za izvlačenje 10 telefona Samsung A34, 10 telefona Samsung A54 i 3 telefona Samsung S23+ našlo se 242.153  potrošača koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju.

„Broj potrošača u bazi iz koje su se izvlačile nagrade, 242.153, predstavlja rekordan broj redovnih potrošača u ukupnoj bazi potrošača iz kategorije DOMAĆINSTVA, čak 60 odsto“, navode iz EPCG.

foto: EPCG

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Sve namjestaljkeonii cto placaju ispadaju BU

NIKŠIĆ PROGNOZA