Za fotonaponske module 1,2 miliona

Elektroprivreda je juče raspisala tender za fotonaponske module (dio opreme za solarne elektrane) koji će biti instalirani na krovu Željezare.

Ukupna vrijednost nabavke je 1,2 miliona eura, a tender će biti podijeljen u dvije partije od kojih je prva 362,950 eura, a druga 846.230 eura.

U javnom pozivu je navedeno da je rok za izvršenje posla maksimalno 50 dana od dana kada se potpiše ugovor, dok je garantni rok za fotonaponske module 144 mjeseca od dana potpisivanja potvrde o izvršenom poslu.

“Prodavac će prilikom isporuke naručiocu (EPCG) dostaviti za svu robu potvrde o porijeklu proizvoda, uputstvo za montažu, kao i pripadajuće ateste i sertifikate o kvalitetu na verifikaciju. Naručilac zadržava pravo provjere efikasnosti fotonaponskog modula prema stvarnim podacima preuzetim s mjesta ugradnje, u skladu sa standardom EN 61724-1:2018. U slučaju da se mjerenjem na mjestu ugradnje utvrdi da efikasnost fotonaponskog modula nije u skladu s vrijednostima koje garantuje Prodavac, isti je u obavezi da izvrši zamjenu kompletne robe, o sopstvenom trošku koji podrazumijeva sve potrebne elektromontažne radove, transport i skladištenje opreme. Prodavac će prilikom isporuke dostaviti potvrdu da su monokristalni fotonaponski moduli proizvedeni u periodu od šest mjeseci prije datuma isporuke”, piše u javnom pozivu.

Ova nabavka je dio projekta “Solari 5000+” koji je vrijedan 15,12 miliona, dok je PDV 3,17 miliona.

foto: EPCG Željezara

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA