(VIDEO) Sve spremno za ljetnju turističku sezonu na Savinom kuku

Na skijalištu Savin kuk spremno dočekuju ljetnju turističku sezonu. Ove godine je otvorena znatno ranije nego prethodnih, bilježe dobru posjetu, a sa nestrpljenjem očekuju špic sezone. Od prvog jula u ponudi će biti i tjubing staza, za koju su sredstva 300.000 eura izdvojena iz državnog kapitalnog budžeta.

Mnogo očekuju od ove sezone. Neuspjeh u zimskoj ne mogu zaboraviti, ali kako kaže direktor Marinko Purić, žal za izgubljenom sezonom mogu ublažiti uspjehom u ljetnjoj, koju potpuno spremni dočekuju.

A tjubing staza će od ovog ljeta biti alternativa avanturističkom parku, koji je do sada bio na toj poziciji.

To je samo jedan u nizu projekata koje su kandidovali i nadaju se da će u kapitalni budžet za narednu godinu biti uvršteni.

A do tada, trudiće se da maksimalno iskoriste ono sa čim raspolažu. Pripreme su odradili na najbolji mogući način, cijene su ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu, iako je bilo predloga da ih koriguju kako bi makar djelimično ublažili loš poslovni rezultat iz zimske sezone.

Nadaju se da će im ovog puta vrijeme biti saveznik, mada kako kažu, sa Durmitorom se nikad ne zna – bio je i ostao gospodar ovih prostora. 

Marina Radojević

foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA