SNP zatražio kontrolno saslušanja direktora Montefarma

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) su saopštili da su zatražili kontrolno saslušanje direktora Montefarma Gorana Marinovića zbog, kako su kazali, sijaset negativnih tekstova i kampanje koja se vodi protiv njega.

Iz SNP-a su kazali da su se tri decenije borili da svako bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih i od tog principa, kako su poručili, nikada neće odustati.

„Socijalistička narodna partija je uvijek afirmisala princip otvorenosti, za nas ne postoje zabranjena pitanja i teme“, navodi se u saopštenju.

Svrha inicijative, kako su kazali, jeste i da se čuje druga strana, „koja je duži vremenski period na meti osuda i negativnih kvalifikacija“.

„Na posljednjoj sjednici Skupštine čuli smo od kolega poslanika da postoji volja da se održi kontrolno saslušanje i pruži prilika direktoru Montefarma da odgovori na pitanja, stoga smo i konkretno djelovali i zatražili od gospodina Petrića, predsjednika Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, da isto zakaže. Borili smo se tri decenije da svako bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih i od tog principa nikada nećemo odustati“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Foto: Arhiva/RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA