Sindikat SMATSA: Sulude tvrdnje crnogorskog ministarstva

Sindikat kontrole letenja (SKL) ni u jednom od svojih dopisa ili izjava nije iznio tvrdnju da će „Eurocontrol uvesti sankcije SMATSA“, ne znamo odakle proistične ovakva suluda tvrdnja Ministarstva saobraćaja Crne Gore i molimo da se ubuduće suzdržavaju od iznošenja ovakvih tvrdnji u javnosti, naveo je ovaj sindikat.

SMATSA je jedan uspješan projekat Republike Srbije i države Crne Gore, po mnogome jedinstven u Evropi, i kao takav treba i da ostane, kažu iz sindikata, reagujući na tekst u kom je objavljena i informacija da je Vlada Srbije usvojila finansijski plan Kontrole letenja.

„S tim u vezi, SKL podržava odluke Vlada Republike Srbije i države Crne Gore da daju saglasnost na poslovanje SMATSA i očekujemo od oba Osnivača punu podršku u daljem razvoju i budućim poduhvatima.Naglašavamo da su pred SMATSA veliki izazovi u narednim godinama, pre svega zbog najvećeg povećanja vazdušnog saobraćaja na nivou Evrope. Ove izazove u mnogome otežavaju i pojedinci koji ulaze u osmu deceniju života i nikako da „blagoizvole“ otići u zasluženu penziju“, navode iz Sindikata.

foto:ilustracija/ envato

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA