Sajam Najbolje iz Crne Gore u City mall-u

Tradicionalni sajam Najbolje iz Crne Gore održaće se u četvrtak i petak u City mall-u, uz besplatnu degustaciju vrhunskih crnogorski proizvoda sa posebnim akcentom na kotorsku krempitu.

Početak sajma, koji se održava deseti put, je planiran u 11 sati kada će se prisutnima obratiti generalni direktor Direktorata za poljoprivredu Miroslav Cimbaljević, nakon čega je predviđena besplatna degustacija proizvoda od 30 izlagača sajma iz svih opština u Crnoj Gori.

“Ono što će posebno obradovati posjetioce jeste degustacija čuvene kotorske krempite za koju mnogi kažu da je bolja od klasične. Pored toga, biće obezbijeđena degustacija i ostalih proizvoda koji će se naći na štandovima”, naveli su organizatori.

Sajam će biti otvoren od deset do 20 sati.

Ovogodišnje izdanje sajma Najbolje iz Crne Gore počelo je prošlog vikenda, predstavljanjem 24 izlagača u šoping molu BIG.

Ove godine prisutan je najveći broj izlagača čije su pojavljivanje na sajmu podržale matične lokalne samouprave, tako da se sajam prvi put održava u toku tri sedmice oktobra.

Sajam se ove godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, opština učesnica, Glavnog grada i Prijestonice.

Sajam svake godine posjeti oko 20 hiljada posjetilaca.

Foto: Najbolje iz Crne Gore/ facebook

NIKŠIĆ PROGNOZA