Poziv za prijavu za dobijanje besplatne marketing analize

Nacionalna turistička organizacija (NTO) pozvala je predstavnike turističke privrede da se u narednih deset dana prijave na poziv za dobijanje besplatne marketing analize.

NTO će, u cilju unapređenja kvaliteta destinacije, podržati izradu besplatnih 30 marketing analiza za zainteresovane privredne subjekte.

“Rezultati analize pokazaće trenutni kvalitet usluga koje pruža turistička privreda, a eksperti angažovani od NTO-a će dati detaljne smjernice za unapređenje kvaliteta njihovih usluga i proizvoda”, navodi se u saopštenju.

Prvih 30 podnosioca prijava dostavljenih u skladu sa zahtjevima poziva, imaće jedinstvenu priliku da dobiju besplatne personalizovane marketing analize, koja će obuhvatati predstavljanje njihove ponude na Google Maps-u, stranicama TripAdvisor, Facebook, Instagram, YouTube kanalu, vlastitom veb sajtu, te na stranicama Booking.com i Airbnb.com.

Poziv je objavljen petak i traje deset dana, a uslovi poziva mogu se naći na linkovima https://www.montenegro.travel/me/business/vijesti-i-mediji/vijesti i https://www.montenegro.travel/me/business/projekti-i-podrska/nasa-podrska

Prijava je sastavni dio poziva i podnosi se elektronskim putem na linku https://www.surveymonkey.com/r/7C25RM2

„Lista odabranih podnosioca prijave za dobijanje besplatne marketing analize biće objavljena na internet stranicama NTO-a u roku od sedam dana od dana odabira“, navodi se u saopšenju.

Poziv za dobijanje besplatnih marketing analiza samo je jedan od segmenata sveobuhvatnog projekta kontrole kvaliteta destinacije, koji ima za cilj detaljnu analizu kvaliteta usluga i proizvoda u turizmu, te unapređenje istih.

Foto: NTO

NIKŠIĆ PROGNOZA