Otvorena renovirana IDEA u Dragovoj Luci: Moderan objekat donosi bogat asortiman od 6.000 artikala i odlične cijene

U Dragovoj Luci u Nikšiću kupcima je danas svoja vrata otvorila još ljepša, bolja i kompletno  renovirana IDEA prodavnica. Ovaj preuređen  i moderan objekat prostire se na 283 m² prodajnog prostora te donosi proširenu ponudu sa 6.000 artikala, nove sektore poput mesare i pekare, ali i garantovani kvalitet i odlične cijene po kojima je IDEA i prepoznata.

Takođe, u renoviranom objektu baš kao i do sada,  deset izuzetno profesionalnih i ljubaznih zaposlenih  će se potruditi da, svaka kupovina bude prijatna i posebna.

Prema riječima Sanje Baćović, poslovođe IDEA Dragova Luka, zadovoljstvo kupaca na prvom je mjestu, a renoviranje objekta u ovom dijelu Nikšića predstavlja samo jedan od načina brige o potrošačima: „Nakon što smo sa najbližim komšijama obišli prodavnicu i predstavili im novitete, imali smo veliko zadovoljstvo da i svečano otorimo renovirani objekat u Dragovoj Luci koji je već 40 godina prepoznat kod potrošača ovog dijela Nikšića kao mjesto dobre kupovine i kvalitetne usluge. Ponosni smo na povjerenje koje uživamo već decenijama, a otvaranjem renoviranog objekta želimo da to povjerenje produbimo i jačamo za godine koje dolaze“  

IDEA u novom ruhu osim brojnih noviteta, donosi i  druge važne vrijednosti koje se ovdje u svakom trenutku njeguju.

„Raduje me što i danas ovdje vidim dobro poznata lica, naše potrošače koji skoro svakodnevno trguju u ovom objektu. Kao neko ko je skoro deceniju dio ovog tima, ali i kao neko ko živi u blizini, mogu reći da je ovo zaista važan dan za sve nas. Koliko to znači našim potrošačima najbolje svjedoče osmjesi na njihovim licima, dobra atmosfera i izuzetno pozitivni komentari“, kazala je Lidija Ćorović, zaposlenica u IDEA prodavnici.

Otvaranje renoviranog IDEA objekta, bogatu ponudu i odlične cijene sa zadovoljstvom su dočekali i kupci.

„Raduje me da je baš ova prodavnica u Dragovoj Luci sada moderan objekat, dodatno obogaćen još boljom ponudom i asortimanom. Kao vjerna korisnica Super Kartice pozivam sve komšije da posjete renoviranu IDEA prodavnicu i da obavezno iskoriste sve benefite koje nudi Super Kartica“, kazala je Ksenija Papović, dugogodišnja korisnica Super Kartice.

Povodom otvaranja IDEA je pripremila i brojna iznenađenja. 

Na dan otvaranja 06. juna kupci imaju priliku da ostvare čak 20 odsto popusta na cijelu kupovinu, a prvih 500 potrošača dobiće i poklon pakete.

Odlična atmosfera uz sjajne cijene nastavlja se i sjutra – 7. juna, kada je svaka 50. kupovina gratis, a za svaki račun iznad 50 eura sa Super Kartica aplikacijom, dobijate pet eura cash back-a.

Takođe i 8. juna za svaki račun iznad 50 eura sa Super Kartica aplikacijom, dobijate pet eura cash back-a.

Slaveći nove početke i njegujući zajedništvo, a u skladu sa svojom misijom društveno-odgovorne kompanije, građane očekuju i zanimljivi konkursi.

Tako će mještani Dragove Luke dobiti priliku da se prijave na takmičenja za najljepši vrt, najproduktivniji i najljepše uređen voćnjak i povrtnjak. Konkurs će trajati dvije sedmice a više detalja možete vidjeti OVDJE.

Mnogo je razloga da posjetite renoviranu IDEA prodavnicu u Dragovoj Luci, zato dobro došli na mjesto odlične trgovine i sjajne uštede.

PR TEKST

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA