Milatović: Zauzeću se da Institut opstane i povrati staru slavu

Kao predsjednik svih građana Crne Gore, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 godina, poručio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Kao predsjednik svih građana 🇲🇪, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 god. 1/3 <a href="https://t.co/Ga3LL5VpUg">pic.twitter.com/Ga3LL5VpUg</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1692145498826657851?ref_src=twsrc%5Etfw">August 17, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

On se obratio zaposlenim radnicima Instituta „Dr Simo Milošević“ Igalo.

„Upravo sam razgovarao sa direktorom dr Savom Marićem. Znam da ste u teškim materijalnim uslovima, da mjesecima ne primate plate, da mnogi od vas razmišljaju da napuste Institut. Zauzeću se da ovaj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori. Uskoro ću sa svojim saradnicima posjetiti Institut, a već naredne sedmice sa predsjednikom Srbije razgovarati o dugu. Institut ima budućnost“, kazao je Milatović na Tviteru.

Foto: Kabinet predsjednika

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA