Luštica Bay Sajam zapošljavanja u Nikšiću: Preko 150 pozicija na internacionalnom projektu na tivatskoj rivijeri

Jednodnevni Luštica Bay Sajam zapošljavanja 2024 u Nikšiću,  zakazan je za 18. mart, u IPC TEHNOPOLIS, od 11h do 17h.

Kandidati će imati priliku da saznaju više o dugoročnim planovima razvoja Luštice Bay, te za predstojeću sezonu, apliciraju na licu mjesta za više od 150 sezonskih i godišnjih poslova koje kompanija nudi. Radi se o poslovima u sektorima hrane i pića plažnih restorana, domaćinstva, transporta, organizacije događaja, odnosa sa klijentima, za iznajmljivanje rezidencija, tim za sport i rekreaciju, marketinga, održavanja, pejzažne arhitekture i marina timu.

Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama, a prednost u regrutaciji kandidata imaće dobre komunikacione i organizacione vještine. Svi kandidati bi trebalo da donesu svoju štampanu poslovnu biografiju, odnosno CV, u nekoliko primjeraka.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi, ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Kompanija funkcioniše po svjetskim standardima poslovne prakse, nudi mogućnost dugoročnog radnog angažmana, kompetitivne zarade, obezbježenog smještaja ili naknade za smještaj i obezbdjeđen obrok, kao i rad u dinamičnom okruženju. Zaposleni imaju priliku da u svojoj zemlji grade internacionalnu karijeru.

Ukoliko neko propusti Sajmove zapošljavanja u Nikšiću, mogu aplicirati i slanjem CV-a putem e-mail adrese career@lusticadevelopment.com.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, koji obuhvata izgradnju sedam hotela, dvije marine, prvi golf terena u Crnoj Gori, stanove, vile i porodične kuće, te sve neophodne sadržaje za život grada.

Luštica Bay je održivo naselje na obali Crne Gore, u srcu Mediterana. To je destinacija osmišljena sa idejom da svojim stanovnicima ponudi autentično iskustvo i osjećaj pripadnosti zajednici stvorenoj u sred izuzetne prirodne ljepote. Smještena na poluostrvu Luštica, Luštica Bay prostire se na 690 hektara kopnenog područja, 7 kilometara obale i svega 10 odsto izgrađene površine na kopnu koja je, uz pomoć inovativnih tehnologija i najviših standarda u zaštiti životne sredine, pretvorena u integrisani grad istančanog arhitektonskog stila. Razvoj Luštica Bay podrazumijeva posvećenost očuvanju životne sredine, kulturnog nasljeđa i lokalne arhitekture. Naselje u svom sastavu ima i planira luksuzne hotele, vile i apartmane, objekte za odmor i opuštanje, prodajne objekte, marine, golf terene i prateću infrastrukturu, u skladu sa najvišim standardima zaštite prirodne sredine i održivog razvoja. Cijena stambenih objekata je od EUR 109,000 (trenutno najniža cijena za studio), koliko košta studio apartman u gradskom jezgru Central.

Luštica Bay je prva greenfield investicija u Crnoj Gori, procijenjena na više od milijardu eura, sa vrijednošću izgrađene infrastrukture od 90 miliona eura. Projekat Luštica Bay razvija kompanija Luštica Development AD, osnovana 2008. g. i u vlasništvu je švajcarskog Orascom Development Ltd. i Vlade Crne Gore. Orascom Development Holding je vodeća svjetska kompanija za izgradnju i razvoj potpuno integrisanih gradova, koja transformiše lokacije netaknute prirodne ljepote u moderna urbana naselja, uz pomoć najsavremenije tehnologije u projektovanju,  izgradnji i očuvanju životne sredine. Orascom realizuje niz projekata na tri kontinenta, u sedam zemalja, uključujući Egipat, UAE, Oman, Maroko, Švajcarsku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Crnu Goru. Za više informacija o projektu Luštica Bay, posjetite veb sajt naše destinacije www.lusticabay.com, ili nas pratite na društvenim mrežama.

Foto: Luštica Bay

PROMO SADRŽAJ

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA