Krvavac: Mi smo ostavili preko 400 miliona eura, a Abazović praznu kasu

Preko 400 miliona eura koje je u Trezoru ostavila 42. Vlada, rast prihoda temeljen na jednokratnim prihodima na čiju naplatu ova Vlada nije uticala nijednom svojom odlukom i neizvršavanje kapitalnog budžeta neće biti dovoljni da se zatvore sve finansijske rupe koje nam ostavljate, poručio je član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Branko Krvavac.

On je reagovao na današnju izjavu premijera, koji je rekao da je aktuelna Vlada zadužila Crnu Goru svega 100 miliona i da je ostvarila odlične rezultate i ispravljala greške prethodne vlade.

„Još jedna manipulacija odlazećeg premijera koji svoje „rekordne“ rezultate na polju ekonomije jedino može opravdati rekordnom kamatnom stopom po kojoj je ova Vlada zadužila sve građane Crne Gore. Zato odlazeći premijer odlično zna i u svojoj izjavi i najavljuje potrebu zaduženja nakon formiranja nove Vlade“, istakao je Krvavac.

Kao što je PES više puta i upozoravao, Krvavac ističe da svi „rekordi“ Abazovićeve Vlade dovoljni su samo za praznu državnu kasu koja će sačekati novog premijera.

Foto: gov.me

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

[…] Đurović odgovorio na navode člana predsjedništva „Pokreta Evropa sad“ Branka Krvavaca, koji je kazao da je 42 Vlada… […]

NIKŠIĆ PROGNOZA