Kovačević: Veliko interesovanje za turističku ponudu Nikšića

Turistička organizacija Nikšić zajedno sa Opština Nikšić predstavila je prethodne sedmice turističku ponudu grada na Beogradskom sajmu turizma.

Tim povodom predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je istakao da je Nikšić posle duže vremena imao zaseban štand na sajmu što je doprinijelo većoj prepoznatljivosti i interesovanju posjetilaca.

„Naši gosti su bili brojne javne ličnosti regiona, posebno iz svijeta sporta i umjetnosti. Promovisali smo odličan film o turističkoj ponudi Nikšića koji je uradio naš prijatelj Dragiša Jestrotić“, dodao je Kovačević.

On je naveo i da je promocija Lake Fest-a donijela Dobri duh Nikšića na ovom značajnom događaju i, kako je istakao, toga dana je štand imao najbolju posjećenost na čitavom sajmu predstavljajući najveći rok festival u Crnoj Gori.

„Prirodne ljepote naše opštine, odlična gastro ponuda, bogata istorija i tradicija, kvalitetni muzički, dramski i književni festivali su ponuda koja je naišla na ogromno interesovanje posjetilaca sajma koji su bili posebno oduševljeni atmosferom na nikšićkom štandu i ljudima koji su predstavljali naš grad“, istakao je Kovačević.

Foto: Opština Nikšić

NIKŠIĆ PROGNOZA