Kongres ISRCG u Ulcinju od 26. do 28. septembra

Institut sertifikovanih računovođa (ISRCG) organizovaće Međunarodni kongres računovođa i revizora Crne Gore od 26. do 28. septembra u Ulcinju.

“Događaj koji će okupiti oko 400 učesnika, biće prilika da predstavnici računovodstveno/revizorske profesije daju odgovore na brojne izazove sa koji se suočava crnogorska ekonomija”, navodi se u saopštenju.

Poseban akcenat ovogodišnjeg Kongresa biće na novim regulativama EU, koje se odnose na izvještavanje o održivosti, promovisanju efikasnog korišćenja javnih investicija, inovacija u razvoj, što ima za cilj posticanje ekonomskog rasta i otvaranje novih radnih mjesta kroz pametnu specijalizaciju.

Učesnici Kongresa biće predstavnici računovodstveno/revizorske struke iz Crne Gore, regiona, EU i šire, kao i predstavnici nadležnih državnih institucija i regulatora, bankarskog sektora, akademske profesije, javnog i realnog sektora.

“Takođe, čast nam je što ćemo imati priliku da na Kongresu ugostimo i predstavnike profesionalnih računovodstvenih organizacija iz regiona, ali i predstavnike međunarodnih institucija nadležnih za oblast računovodstva i revizije”, navodi se u saopštenju.

Na Kongresu će biti predstavljeni radovi eminentnih autora, objavljenih u Zborniku radova sa Kongresa, a biće održano i više okruglih stolova/panela na relevantne i aktuelne teme za računovodstveno/revizorsku profesiju i šire.

Sve detaljne informacije, kao i agendu događaja, mogu se pronaći na zvaničnoj web stranici ISRCG: https://www.isrcg.org/kontinuirana-edukacija/xix-medunarodni-kongres-racunovoda-i-revizora-crne-gore

Foto: Opština Ulcinj

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA