Jovanović: Opština Budva će danas isplatiti januarske zarade

Svim zaposlenima u organima i službama lokalne uprave Opštine Budva će u toku dana biti isplaćene januarske zarade. Ujedno, biće izvršeni transferi lokalnim preduzećima i ustanovama čime je obezbijeđena blagovremena isplata zarada u svim opštinskim institucijama kao i servisiranje svih tekućih budžetskih obaveza, rekao je predsjednik SO Budva Nikola Jovanović u razgovoru za RT Budva.

“Posebno je važno naglasiti da su obezbijeđena sredstva za nastavak rada Narodne kuhinje. Biće isplaćena i sva socijalna davanja, stipendije i mjesečni dodaci”, kazao je Jovanović.

Potpisani su i važni ugovori za nastavak investicionog ciklusa koji je pokrenut sa početkom rekonstrukcije jedne od centralnih gradskih ulica 22.novembar:

“Na ovaj način obezbijeđena je realizacija značajnih investicija iz investicionog plana za tekuću godinu i možemo da konstatujemo da će u narednom periodu njihovo ispunjenje značajno doprinijeti razvoju grada i institucija. Opština Budva je i ovog mjeseca obezbijedila uredno ispunjenje obaveza prema korisnicima jednokratnih socijalnih davanja, učenicima koji su korisnici međugradskog prevoza, a biće isplaćene i stipendije za studente 23/24 godine”, kazao je Jovanović.

Dodaje da sve obaveze prema sportskim subjektima koji se finansiraju iz budžeta će biti uredno izmirene.

“Obezbijeđeni su i transferi mjesnim zajednicama, političkim subjektima, naknade odbornicima kao i pravnim zastupnicima u sudskim sporovima. Imajući u vidu sve navedeno, Opština Budva nastavlja da blagovremeno ispunjava sve svoje tekuće obaveze i realizuje investicije koje su veoma važne za naše građane i unapređenje turističke ponude”, kazao je Jovanović.

Foto: Arhiva/RTV Budva

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents