Hotelska grupa Budvanska rivijera: Danas vrata otvara TN „Slovenska plaža“

Hotelska grupa Budvanska rivijera u pred sezoni ostvaruje odlične rezultate. U aprilu se bilježi rast poslovnog rezultata za 65% u odnosu na prethodnu godinu, a maj je već sada prema najavljenim rezervacijama bolji za 120 % u odnosu na prošlu godinu. Ovakav trend rasta nastaviće se i u periodu glavne turističke sezone koja je pred nama.

„Danas, 27. aprila, svoja vrata otvara Turističko naselje „Slovenska plaža“ koje će biti domaćin XIV Državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore koje tradiicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore. Udruženje organizuje takmičenja u različitim kulinarskim disciplinama sa ciljem da se
afirmišu ugostiteljska zanimanja, razmjene stručna znanja i iskustva, kao i predstave nove tendencije i moderne tehnike rada u gastronomiji. Takmičenje ima internacionalni karakter koji obezbjeđuju učesnici iz različitih zemalja svijeta“, navode iz Budvanske rivijere.

Turističko naselje „Slovenska plaža“ biće domaćin smještaja karnevalskih grupa iz cijelog svijeta koje učestvuju na jubilarnom 20. Međunarodnom budvanskaom karnevalu, koji se održava od 28. aprila do 2. maja. Do sada najveći budvanski karneval okupiće preko 3000 učesnika iz deset zemalja svijeta.

„Nakon karnevala, od 4. do 9. maja „Slovenska plaža“ će ugostiti više od 3000 studenata, učesnika Medicinijade. Najveći studentski događaj koji okuplja studente biomedicinskih fakulteta sa cijelog Balkana ove godine održava se po pedeset peti put. Cilj projekta je suočavanje sa izazovima u oblasti zdravstvene struke koji bi doprinijeli stručnom usavršavanju učesnika. Pored okupljanja i saradnje, takmičarski dio događaja podstiče i razvija zdrav stil života“, zaključuju u saopštenju.

Foto: Budvanska rivijera

NIKŠIĆ PROGNOZA