Hiljade građana potpisalo peticiju za spas Instituta Igalo

Hiljade građana potpisalo je do danas peticiju za spas Instituta Igalo, kazala je predsjednica sindikalne organizacije Instituta dr Marija Obradović.

Prikupljanje potpisa za spas Instituta, u okviru kampanje pod nazivom „Svi zajedno kao jedan – Institut je svima vrijedan“, Sindikalna organizacija Instituta Simo Milošević u Igalu danas je organizovala u Pljevljima.

„Radujemo se što smo ovdje jer puno naših pacijenata iz Pljevalja dolazi i imamo veliku podršku od građana Pljevalja. Prije toga smo bili na terenskim posjetama u Budvi i Baru odnosno Nikšiću kao prvom gradu. Sada smo ovdje na sjeveru“, kazala je Obradović.

Ona je kazala da je odziv građana veliki.

„Veliki je odziv građana Crne Gore jer oni znaju koliko je Institut Igalo važan za sve nas. Mi se uvijek nosimo onom da nema porodice u Crnoj Gori koja nije imala makar jednog člana na rehabilitaciji u Igalu. Odziv je veliki, već sada je to u hiljadama, ne znamo precizan broj ali uskoro ćemo znati kada se sve sabere. Kampanja je krenula po kolektivima tako da će sigurno biti veliki odziv“, kazala je Obradović.

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA