Gardašević Slavuljica: Tržište Zapadne Evrope i Njemačke u našem fokusu

Kompanija Air Montenegro danas je učestvovala na panel diskusiji, poslovnoj radionici i B2B sastancima, održanim u sklopu DRV fvw Destination Forum-a.

Događaj je, kako je saopšteno, organizovan u Podgorici i predstavljao je završnicu studijskog putovanja DRV – njemačkog udruženja tour operatora, turističkih agencijja, avio kompanija i tamošnjih medija.

Navodi se da boravak renomirane stručne grupe koju je činilo oko 60 DRV članova, organizovala je NTO u saradnji sa partnerima, dok je Air Montenegro bio oficijelni prevozilac učesnika Foruma.

U saopštenju za medije navodi se da Forum je otvorio premijer Crne Gore Milojko Spajić.

Na panelu koji se tiče avio-povezanosti, učestvovali su Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović, v.d. direktora Aerodroma Crne Gore Vladan Drašković i dr Aleksandra Gardašević Slavuljica, članica Odbora direktora Air Montenegra.

”Avio-povezanost predstavlja ključni faktor za unaprjeđenje turističke i ekonomske saradnje između dvije zemlje. Direktni letovi omogućavaju bržu i efikasniju razmjenu ljudi i roba, čime se dodatno učvršćuju prijateljski odnosi i otvaraju nove poslovne mogućnosti”, istakao je Radulović.

Iz kompanije su kazali da Gardašević-Slavuljica se osvrnula na značaj njemačkog tržišta i kompanijsku namjeru da proširi mrežu destinacija ka ovoj zemlji.

”Tržište Zapadne Evrope i Njemačke je u našem fokusu. Vjerujem da će ovaj Forum još intenzivnije povezati naše destinacije i da će rezultirati iznalaženjem win-win solucija za sve stejkholdere”, kazala je ona.

Dodaje se da učesnici Foruma su iskazali neskriveno oduševljenje ljepotama naše zemlje i istakli namjeru da “Crnu Goru uvrste u svoju ponudu u predstojećem periodu”.

Foto: Air Montenegro

NIKŠIĆ PROGNOZA