(FOTO) Na Sajmu u Beogradu predstavljeni turistički potencijali Pive

Park prirode Piva je od četvrtka do nedjelje učestvovao na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Na sajmu je bilo prisutno oko 400 izlagača iz više od 27 zemalja.

„Posjetioci su imali priliku da se tokom četiri dana trajanja sajma na našem samostalnom štandu u Hali 4. detaljnije upoznaju sa kompletnom turističkom ponudom našeg kraja. Najviše interesovanja je bilo za rafting na rijeci Tari, ali i za ostale vidove adrenalinskog turizma i aktivnog odmora. Posjetioci su upoznati i sa smještajnim kapacitetima, kampovima, eko i etno selima i njihovom ponudom, ali i sa brojnim događajima koje planiramo da organizujemo tokom ljeta“, saopštili su iz Parka prirode Piva.

Ističu da je na njihovom štandu ugošćen veliki broj poslovnih saradnika iz turističke privrede i agencija, novinara i TV ekipa kojima su prezentovali turističku ponudu i potencijale Pive.

„Po riječima organizatora, ovo je bio najposjećeniji sajam turizma do sada, pa u odnosu na to i na posjetu koju smo imali na našem štandu, nadamo se veoma uspješnoj ljetnoj turističkoj sezoni“, zaključuju u saopštenju.

Foto: Park prirode Piva

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA